Saatiin sitten illan ja yön aikana oikein kunnon esimakua tulevasta talvesta. Lunta oli tullut aamuun mennessä n. 20 cm, paikoin enemmänkin. Kolattiin ukon kanssa pihaa varmaan ainakin kolme tuntia, puol kuudelta mentiin ja takas sisälle tultiin puol yhdeksän - yhdeksän aikaan. Mitäs pitää olla semmonen lentokenttä pihana . Lumi oli vielä kolauksen alussa pakkaslunta, mutta muuttui pian suojaksi ja oli todella raskasta tuupata. Tänään ei kyllä tarvi muuta liikuntaa. Kaupungilla ei ollut ollenkaan niin paljon tullut lunta kuin meillä, kun siellä sitten myöhemmin kävimme.

Yllä vielä kuva lumesta, siitä ei ikävä kyllä oikein näy kinosten korkeus, mutta uskokaa pois, kyllä sitä oli. Kuvanottohetkellä lumi oli jo ehtinyt osin sulaakin.

Olimme suunnitelleet taas ensi pyhänä menevämme katsomaan Elliä, mutta sitten hoksattiin että silloinhan on isäinpäivä. Eihän me nyt toki sellaisena päivänä voida ketään häiritä, niinpä soitin kasvattajalle että koskas voitais taas tulla. "Tulkaa vaikka heti", hän sanoi, mutta soveimme kuitenkin ajan. Voi että kun pennut oli taas kasvaneet. Annoin Ellille ja Elmerille hieman jauhelihaa, taisi pari muutakin sitä maistaa. Ja voi kun kelpasi, Elmeri (jos se nyt se oli) nuoli vielä kätenikin, taisi luulla sitä puruluuksi. Mutta eihän sillä ollut vielä hampaitakaan, tuntui aika jännälle. Kasvattaja tarjosi meille vielä kahvit ja teet ja juttelimme vielä hetken aikaa. Pentujen emä tuli siihen viereen vielä rapsuteltavaksi, tarjosi vieläpä "nahkanapansakin" =vatsa, rapsutettavaksi. Tässäpä vielä pari otosta tältä reissulta: