Seuraavassa vielä vähän kuvia:

Imuria Elli hieman vielä pelkää, alussa enemmänkin mutta nyt jo tottunut jollainlailla. Mutta toi moppaus on niin mielenkiintoista puuhaa, että siinä on ihan pakko avittaa.

Käsityötkin kovasti kiinnostaa. Riistän yhtä keskenjäänyttä puseroa ja kovasti kiinnostaa toi kerien kääriminen tytteliäkin. Sain vihdoin valmiiksi erään tilaustyön jonka sain jo viime syksynä. Kudoin ja riistin sitä vuorotellen, mutten tiedä onko se vieläkään hyvä. Tässä siitä kuva, vauvanhaalari ja lisukkeet:

Kypärämyssy, tumput ja tossut.

Nappi.

Yhtenä päivänä satoi vettä kun lähdimme ulos. Olimme molemmat kuin uitetut koirat. Pörrötin sitten kotona Ellin turkkia, voi kun se on vielä pehmoinen, vaikka sillä onkin jo karkeita karvoja.

Yritin kuvata niitä Ellin harmaita, karkeita karvoja mutta salamalla tulos on tämä ylläoleva. Näyttää ihan harmaalta seniorilta koko koira, mitä se ei todellakaan ole. Melko mustahan Elli vielä on.

Tassunantoa.

Ulkona Elli tykkää mennä matkailuauton alle. Tää voi kyllä olla pidemmän päälle huono juttu, toivottavasti se ei jää ikinä auton alle.

Sumua Toukarilla sunnuntaina.