No niin, nyt tuli sitten taas (pe) käytyä rokotuksilla. Itse asiassa rupeaa tuntumaan, että tuossa on rahastuksen makua kun ei voinut antaa rabiesrokotetta samalla kerralla, vaikka viimeksi siitä oli puhetta että se annettaisiin nyt. Taas kuukauden päästä. Olisi pitänyt vaatia, tyhmä minä :-(
Ell:llä Elli käyttäytyi kuten viimeksikin, vähän toohottaen, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. Painoa oli kertynyt 5,2 kg ja piikinpistoa Elli hädintuskin huomasi. Tähän väliin on kyllä laitettava kommentti Kapun (siis se edesmennyt beaglemme) eräästä rokotuskerrasta. Taisi olla herralla silloin anaalit pahasti tulehtuneet ja se sai siihen jonkun rokotteena annettavan lääkkeen. No lääkäri tuikkasi piikin niskaan ja samassa herra alkoi ulvoa kuin teuraaksi vietävää sikaa. Se seisoi kuin H-Moilanen, eikä ulina lakannut ennenkuin se pääsi lattialle.
Ellin painosta lääkäri totesi, että ehkä sitä on aavistuksen liikaa, uuma voisi olla hieman sutjakampi. HÖH! Moisesta kommentista suivaantuneena Elli otti lääkärin tarjoaman keksin, pureskeli sitä hieman ja räkäisi pois.


Ell:ssä käynnin jälkeen väsyttää aina niin vietävästi


Eikö muka ole uumaa, HÄH? Sutjakka tytteli!


Aamulla sänkyä pedatessani, tyyny lensi lattialla ja kukas siihen päälle heti riensikään uinumaan.


Taas yksi kassitarkastus, tällä kertaa kahvipussikassi josta puuttuu vielä kantohihnat.