Heräsin aamulla jo neljältä ja koska uni ei tullut enää silmään noustiin Ellin kanssa ylös ja ulos pissalle. Tai siis Elli pissi ulos, minä sisävessaan ;-)
Pyöräytin tikrukakun uuniin ja sillä aikaa kun se paistui pyhkeiltiin vähän köökin kaapinovia ja hyllyjä Ellin kanssa. Ei muuten mutta ystävättäreni oli tulossa kylään.


Elli kluutauspuuhissa.

Eli siis mepeaikainen ystävättäreni kävi pienen Elviira-tyttärensä ja Rimmi-hauvansa kanssa kyläilemässä. Rimmi on n. vuoden ikäinen borderterrierinarttu. Tarkoitus oli siinä samalla vähän tutustuttaa Elliä toisiin koiriin. Olin heitä ulkona vastassa, Elli jäi sisälle, sillä tassut eivät kestäneet muutamaa minuuttia kauempaa hyisessä 12 asteen pakkasilmassa. Pari kertaa kävin välillä täyttämässä sille kongin ja joka kerta se ulisi ikäväänsä vaikkei kauan joutunutkaan yksin olemaan. Telkesin sen saunakamariin, ettei tärvää joka huonetta. Kun sitten menimme sisälle, niin Elli alkoi haukkua, siis HAUKKUA. Luulin ettei se edes osaa haukkua. Tai no on se nyt pari kertaa haukkunut; imuria ja tukankuivainta, muttei ennen tällä tavoin monta kertaa peräkkäin.  Isäntä on jo ollut huolissaan, ettei se alakkaan haukkumaan. Mikä mettäkoira sellainen on kun ei hauku.

Oli mukavaa nähdä "vanha" kaveri pitkästä aikaa, ja voi kun pikkulikka oli kasvanut sitten viime näkemän. Taitaa ollakin pian vuosi viime näkemästä. Nyt kun ootte taas muuttaneet tänne päin, meidän pitää nähdä useammin. Tuntui että Elli olisi hieman rohkeampi kuin aiemmin Minttu-koiran vieraillessa. Hieman Rimmi kuitenkin Elliä pelotti, varsinkin kun Rimmi tuli liian likelle ja Elli juoksi toiseen huoneeseen karkuun. No Rimmipä juoksi perässä ja Elli taisi vähän ulvahtaa moisesta tuttavallisuudesta. Rimmi on tuota juoksemista saanut harjoitella, sillä heillä on vielä Papu-niminen Whippet kotona ja nehän ovat kovia juoksemaan.


Elviiraa sanotaan joskus Elliksi, Elliä sanotaan joskus Elviiraksi ja Rimmiä kuulemma Riiviöksi.


Löytyihän meiltä vielä jotain lelujakin noin pienelle tyttöselle.


Rimmi meni vissiin piiloon kuvaajaa. Kun on silmät kiinni niin on piilossa!


Siis voiko näin mageesti yksikään koira maata? Kapukin aikoinaan makasi noin vaikka oli poikakoira, mutta sen tassut oli taaksepäin kun Rimmillä on kuin sammakolla sivulle. Hauska!


Tuliaistarkastus. Kiitos tuliaisista.