Tänään kävimme Rimmiä katsomassa. Sovimme treffipaikaksi Eturannan, eli Kallon alueen. Rimmi oli jo meitä emäntänsä kanssa odottamassa ja päätimme lähteä metsikön läpi kävelemään rantaan. Ilma oli melko leuto ja aurinko helli meitä istuskellessamme rantakivellä. Jutustellessamme keskenämme, koirat tutustuivat taas toisiinsa, olihan edellisestä tapaamisesta aikaa. Mainiosti ne tulivat keskenään toimeen, voisin vaikka ottaa Rimmin meille Ellin kaveriksi ;) Tosin Rimmillä taitaa jo olla paremmat kaverit kotona; whippet, Papu sekä uusi pentu, chihumix, Kukka. Koiraluku taitaa heillä nyt olla täynnä. Lähdimme sitten kävelemään vielä kohti Kallon päätä eli majakkaa, kaveri ei aluksi muistanut että sinnekin pääsee, myös autolla. Sieltä näkyy takaranta eli Räpsöö. Siellä kävimme eilen Ellin kanssa kävelemässä. Jätimme auton linnakepuiston parkkipaikalle ja kävelimme sieltä tuulimyllyille ja takaisin. Ihan kiva lenkki. Elli näki matkalla jäniksen, tosin se oli melko kaukana ja isäsorsan joka pyrähti viereisestä ojasta maalle säikäyttäen meidät. Sitä Elli olisi mielellään mennyt tutkimaan tarkemmin. Hyvänmittainen lenkki.

 
Rimmi ja Elli tutustuvat.


Joku saa nyt kyllä pusun. "Nainen mun makuun", tuumii Elli. Muuten ihana takki, jos en huomannut mainita.


Tässä ollaan vasta lähdössä kotipihalla. Elli inhoaa valjaita, jotka tässä hiljattain ostin ihan sitä varten, että saan sen autossa turvavöihin. On kuljetus turvallisempaa. Niin, se vetäytyy heti maihin kun vain näkeekin valjaat. Yleensä houkuttelen Ellin ensin eteiseen ja kaikki ovet kiinni, niin on vähemmän pakopaikkoja. Ja kun päästään pihalle niin uudelleen nurtsille makoilemaan. Tästä syystä se ei enää välittäisi autokyydeistä, kun joutuu valjaisiin. Ekalla kerralla lenkittäessäni sitä valjaissa oli liikkuminen hankalaa sillä tytsiä piti aluksi vetää miltei koko ajan. Loppumatkasta  vasta se hokasi että voihan näilläkin nyt jotenkin liikkua. Voi äippä minkäs teit, huokaa koira.

 
Mutta kun automatkan päätteeksi on tiedossa lenkitys, ei valjaatkaan enää niin harmita. Murjotetaan sitten vasta autossa.


Kiersin vielä lähtiessäni heidän kauttaan ja sain nähdä ihanan pienen Kukkaistytön.


Tässä tuon Kukan koon näkee paremmin. Kyllä on pieni. Elviira silittää Kukkaa.

Tähän loppuun vielä eilisillan kuva takapihalta kuvattuna:


Taivas palaa!