Aluksi kaunis kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet kommentoida tekstejäni ja kiitos jo etukäteen heille jotka jaksavat kommentoida edelleenkin. Blogiani näet "kätteli" roskapostittaja kommenttien muodossa. Onneksi satuin juuri olemaan koneella kun se alkoi. Ihmettelin kun pari henkilöä oli kommentoinut englanniksi, kirjoitusvirheitäkin oli. Yhtäkkiä huomasin, että kommentteja oli tullut lisää, kaikissa oli linkki eri sivuille. Tarkemmin kun katsoin, niin sähköpostiosoite oli kaikissa sama (se näkyi vain minulle) ja luultavasti feikki. No äkkiä asetusten kimppuun. Eli nyt kommentoinnissa on sitten kirjainvarmistus, samaan  tapaan kuin monella Bloggerissakin. Tosin tähän täytyy kirjoittaa kaksi sanaa ja mallisanat eivät välttämättä ole sieltä selkeimmästä päästä. Kommentit myös näkyvät vasta hyväksyntäni jälkeen. Tämä siksi, että voin poistaa mahdollisen roskapostin ennenkuin se edes päätyy sivuilleni. Pyydän anteeksi kaikilta, että päädyin tähän ratkaisuun, mutta se oli pakon sanelema juttu ja pleace kommentoikaa edelleenkin.

Isoveljeni (Leevin isi) tuota kommentointia jo testasikin ja tulihan se viesti sieltä sitten perille. Yksi englanninkielinen viesti tosin jäi tuonne "Louholla" -kirjoituksen kommentteihin, olin sen varmaan vahingossa hyväksynyt, enkä osaa sitä sieltä poistaa. (muoks. nyt sekin on poistettu, kiitos Nettimartan) Velipoika tutkaili mistä se oli peräisin ja kyllä sieltä löytyi ihan domain-nimi, puhelinnumeroja myöden. Sähköpostiosoite tosin oli eri kuin siinä jonka vain minä näin. Onkos muilla ollut vastaavaa ongelmaa?

Tässä lohdutukseksi kuva Ellistä. Poika oli taas käymässä ja laitoin lakanaa patjalle. Elli tupsahti siihen kesken kaiken ja jäi lakanan alle. Eiei, kukaan ei sotkenut Elliä, siirsin sen kuvanoton jälkeen lakanan päälle.