LYYLI

Äitini oli viikonloppuna Jyväskylän laulujuhlilla ja Lyyli tuli sitten meille viikonlopuksi, Ellin seuraksi. Lisäksi mies ja vanhempi poika lähtivät Raumalle viikonlopun viettoon ja värikuulasotaa pelaamaan. Ah, onnea ja autuutta ;) Me tytöt ja nuorempi poika jäimme keskenämme kotiin. Oi, kuinka rauhallista meillä olikaan. Välillä lenkkeilin ja välillä leikein, tai yritin leikkiä tyttöjen kanssa. Nuo kun eivät juurikaan osaa leikkiä toistensa kanssa, niin oli hiukan hankalaa. Onhan niillä ikäeroakin melkoisesti; Lyyli on 9 ja Elli 1,7 vuotta. Kokoerokin pitää ottaa huomioon. Elli saa yleensä aina virtapiikin kun tullaan lenkiltä tai pihalta, niin nytkin. Mutta sitten tulee Lyyli aina mukaan rehaamaan, eikä se paljon huomioi, sotkeeko se Ellin vai ei. Eli jos yritin leikkiä Ellin kanssa, oli Lyyli aina mukana ja päinvastoin; jos leikein Lyylin kanssa, tuli Elli katsomaan mitä tapahtuu. Molemmissa sai pelätä, että Lyyli sotkee Ellin. Mutta sitten eilenaamulla, kun olin lenkin jälkeen tietokoneella, alkoivatkin tytöt leikkiä ihan keskenään. Näin Lyylikin osasi paremmin leikkiä Ellin kanssa. Tässä vielä tyylinäytteitä tyttöjen leikeistä:KORUJA

Nyt kun porukat oli poissa, niin sain välillä rauhassa keskittyä koruharrastuksiini.  Poika halusi tehdä itselleen massasta avaimenperän ja minä sanoin, etten kyllä pelkkää avaimenperää pistä yksinään uuniin. "Pakko" oli sitten itsekkin pyöräytellä helmiä. Viime aikoina olen tosin keskittynyt enempi metallilankatöihin. Tässä kuitenkin massahelmiä:

 
Tällaiset helmet sitten syntyi noista vihreä/sinisistä massapalleroista.

 
Ja tällaiset sitruunalakritsi-helmet syntyi sitten näistä mustakeltaisista palleroista.

   
Tällaisen metallilankasetinkin tein tässä taannoin. Eka kuvassa riipus ja korvikset. Tokassa rannerengas ja sormus ja kolmannessa vielä korvis hiukan paremmin. jälkeenpäin hiukan on harmittanut, miksen laittanut kaikkia spiraaleja samaan suuntaan, mutta aluksi halusin uloimmat erisuuntiin ja keskimmäinen, no, mihin sattuu. Ongenkoukku-lukotkin tein itse.

Lisäys:
Tässä vielä kuva pojun avaimenperästä:

Vei, rontti, palan vihreää massaani, kun tähän olisi valkoinenkin kelvannut kun kerran maalasi sen ;)
Maalaus harmaalla lentokone- tai laivamaalilla (siis pienoismalli-maalilla). Väri ei oo just se mikä pitäis, kamera vääristää vähän. Toi näyttää ehkä aavistuksen vaaleansiniseltä väriltä, ainakin mun silmään. Lisäks päällä lakkakerros. Kai toi joku anime-hahmo on. Ihan hieno :)