Elli oli itse meidän pieni joululahjamme, mutta kyllähän senkin oli joku lahjus saatava. Pukki ei meillä käynyt, mutta kerroimme Ellille, että kyllä sellainen oikeasti on olemassa, se vaan ei tällä kertaa ehtinyt itse paikalle. Lahjuksia, joista kaikista Elli piti kovinkin paljon:

Löysin Kapun vanhan jumppapallon (aktivointipallo), pesin sen läpikotaisin ja annoin sen Ellille, raksuja vähän sisällä. Elli ei aluksi oikein tiennyt mitä sen kanssa tehdään. Vieritin palloa Ellille aluksi niin että se näki kun sieltä tipahti muroja. Sitten se yritti hieman itsekin sitä pyörittää ja onnistuikin välillä saamaan sieltä jokusen muron ulos. Mutta ei Elli ainakaan vielä osaa sitä pyörittää niinkuin Kapu aikoinaan; silloin oli melkoista kolinaa pallon pyöriessä lattialla ja viimeinenkin muro oli saatava pallosta ulos. Jumppapallon kanssa:

Jouluaattona Elli löysi lattialta omenan joka oli ilmeisesti pudonnut kauppakassista. Sitä olikin sitten kiva näriä, sai tytsi vähän vitimiinejä. Omppuvaras:

Kauppakassikin pitää tarkistaa moneen kertaan ettei sinne vaan ole jäänyt mitään. Varsinkin sankoja on kiva pureskella. Kassitarkastus: