Lainamokkulalla liikenteessä, itsellä tällä hetkellä vielä netitön tila.

Olen nyt saanut noihin juoksuasioihin valistusta.
Kasvattaja sattui soittamaan ja sain häneltä kysyttyä siitä turpoamisesta, että onko se normaalia. On normaalia, turpoaa kuulemma kuin sammakko... olikohan se maailmanlopun edellä ;) Normaalia on kaiketi myös ettei ruoka maistu kovin hyvin. Elli söi yhdessä vaiheessa jopa normaalia enemmän, nyt se on paastonnut enempi-vähempi jo pari päivää. Väsynytkin se on ollut, eikä leikki maita.
Eräs ystävätärkin valisti kommentissaan asiasta; torttu ei kuulemma enää palaudu samaan kokoon kuin ennen. Niin tosin itsekkin arvelin.
Lisäksi tämänaamuisella lenkillä näin koiranulkoiluttaja pariskunnan jonka kanssa jäin juttusille. Heidän toinen koiransa oli narttu, toinen leikattu uros, molemmat tiibetinspanieleita. Koirat tulivat hyvin toimeen keskenään, uros jopa yritti astua Elliä, mutta lopetin julmasti tämän aikeen, vaikka leikattu olikin. Heidän nartullaan oli jo ollut kolmet juoksut ja kun arvelin heille että pahin taitaa olla jo takanapäin kun enää ei näy juurikaan veritippoja, niin he sanoivat että pahin on vasta alkamassa! Siis apua. Elli köysiin ja siveysvyöhön ja vaikka mihin!


Nyt olen juossut...


...ehkä lepään hieman.


Minne ovat korvani kadonneet. En tiedä, enkä jaksa välittää nyt.