Kävästiin tuossa päivällä takarannalla katsomassa myrskyä. Kyllä siellä puhuri kävi, mutta ei niin kova kuin olisin kaivannut. Kovempiakin on ollut. Aallot oli arviolta max. kolme metriä, enempi kuitenkin sellaisia 1-2 metrisiä. Oli siellä muitakin myrskybongareita.  Kummasti se vaan tuo meri vetää puoleensa, että sitä pitää aina sillointällöin käydä katsomassa. Isäntä kiersi Ellin kanssa pienen lenkin, itse en viitsinyt lähteä kun takista hajosi vetskari ja puhuri oli kuitenkin melko kova. Muutaman kuvan räppäsin pauhaavasta merestä ja painelin autoon odottamaan lenkkeilijöitä.

Päätettiin sitten vielä lähteä käymään Inhotulla ja kas kummaa, Jyhkeät Jetsonit odotti meitä kirkonkulmalla. Pilli suuhun ja puhallus - nolla - hyvää päivänjatkoa. 50 metriä ajettiin ja ympyrän toisella puolella odotti meitä Siistit Skoudet. Taas pilli suuhun, puhallus - nolla - hyvää päivänjatkoa. Niinkuin sitä nyt olisi 50 metrin aikana ehtinyt humaltua ;) No jatkettiin matkaa ja viiden kilometrin päässä meitä odotti Kissalan Pojat. Eikun pilli taas kitusiin ja puhaltamaan - nolla - hyvää päivänjatkoa. HUH. No loppumatkan saimme ajella rauhassa. Olimme miltei perillä kun havaitsimme, että hirviporukka oli liikkeellä. Paljon oli autoja tienreunassa parkissa ja punaliivi-porukkaakin oli sitten senmukaisesti. Piipahdimme kuitenkin perillä kun kerran olimme sinne lähteneet. Kiersimme pienen lenkin luontopolulla ja sitten lähdettiin taas takaisin. Rupesikin sitten jo hämärtämään ja hirviporukka oli yhä edelleen paikalla. Miten ihmeessä ne siellä vielä olivat, kun pimeäkin tullahumpsahti niin äkkiä?
Takaisin tullessa Kissalan Pojat olivat yhä edelleen paikalla, mutta eivät ilmeisesti ehtineet minua puhalluttaa. Siistit Skoudet ja Jyhkeät Jeparit puolestaan puhalluttivat ja kas kummaa yhä edelleen NOLLA molemmilla kerroilla! Tähän vois oikeastaan vielä lisätä kuudennen nollan, joka tuli viime viikonloppuna samaisessa kirkonkulmassa, missä Jyhkeät Jeparitkin puhallutti porukkaa. Onkohan tää miltei Suomen ennätys, että viisi kertaa peräperää puhallutetaan päivän aikana? Ainakin Satakunnassa on nyt tehoratsausviikonloppu menossa pikkujoulujen vuoksi, mites muualla? Onko muut joutuneet puhaltamaan tänä viikonloppuna.
Pikku lisäys vielä: viikonlopun rattijuopposaldo Satakunnassa oli 52 kpl!!!!!?????? Siis siinä on 52 rattijuoppoa liikaa! Täällä meilläkin päin oli ainakin yksi jäänyt kiinni. Eivät ihan turhaan sitä ratsiaansa pitäneet.


Meren raivo!


Takkatulen loisteessa...


...on pienen mäykyn mukava pötköttää!