Elli on kova tytsi nukkumaan päikkäreitä, ehkä siksikin se heräilee joskus vielä öisin. Ei se yleensä enää kitise yöllä herätessään, mutta kuulen kun se joskus käy tassuttelemassa sänkyni vieressä.
Heräily varsinkin päikkäreiltä vie Elliltä kyllä melkoisesti aikaa. Pitää kiskotella ja venytellä ja möyriä, ennenkuin se saa itsensä ylös. Ja joskus pitää mennä uudelleen nukkumaan herätäkseen hetken kuluttua uudelleen. Onkohan sillä narkolepsia ;-)
Tässä taannoin hajosi tietsikkatuolini ja käänsin sen kumolleen lattialle, ettei kukaan istuisi siihen, ennenkuin saan se vietyä pois. Istuin sitten toisella tuolilla ja huomasin yhtäkkiä että Elli oli mennyt siihen selkänojan päälle nukkumaan. Myöhemmin sitten irrotin tuolista käsinojat talteen ja istuinosan annoin Ellille, nukkukoon siinä, kun kerran tykkää.
Sitten kun viimein on saatu tytsi hereille ja käyty ulkona pisulla, alkaa hirmuinen meno. Tassut pitää saada taas lämpimiksi ja mikäs sen parempaa kuin karaaminen huoneesta toiseen lelu suussa ja toivoa, että joku seurais perässä ja yrittäis saada lelun pois siltä. Hähää, eipä onnistu niin vain.

Tuolillanukkuja

Älä häiritse kauneusuniani!

Lempiasento.

Isännän kainalossa tuutimassa