Elli kävi perjantaina ilusalongissa elikkä koirien kauneushoitolassa eli trimmauksessa. Trimmin aloitimme jo vappuviikonloppuna; nypeimme sitä koko sunnuntai-iltapäivän ja vielä vähän maanantainakin. Saimme selän nypittyä mutta en osannut päätä ja tassuja, karva tuntui niissä tiukemmalta. Soitin sitten eräälle tutulle, joka jo aiemmin on lupautunut Elliä trimmaamaan, hän kun on ollut trimmaamossa harjoittelemassa. Vähän kävi homma joutuisammin kuin meiltä kahteen pekkaan nyppijöiltä, homma oli valmis n. 1-2 tunnissa. En ottanut tarkkaa aikaa. Lopuksi Elli sai "melskata" perheen kahden koiran kanssa, eikä se kauan muistellut kokemaansa kärsimysnäytelmää.

Nyt jälkeenpäin olemme kyllä huomanneet koirassa melkoisen eron. Sitä ilmeisesti nolottaa ihan hirveästi uusi ulkomuoto, eikä se ole enää oma itsensä. Ei tullut kunnon aamulipsutuksia (pusut), ja koira on muutenkin melko vaisu ja nukkuu paljon. Mikä avuksi koissun murjotukseen. Olen koittanut kehua kuinka hienon näköinen se on, mutta ei auta. Itse asiassa pidin siitä kyllä enemmän sellaisena pörröisenä pallerona, mutta pitäähän se turkki nyt kuitenkin hoitaa ettei mene pahaksi. Mutta tätähän emme Ellille kerro, ei, ei.   


Tässä ollaan vielä puoliksi nypitty.


Uusi kesäturkki..


Moi, kuka sä oot, ai Elli, emmää meinannu tuntee. Ooppas sää ouro näköne. Ooksää jääny leikkupuimuri alle? -tuumii Unski


-sipisip sip
-jaa naapurin koirakin on trimmattu, ei kai mul sit mitää hättää ol'


Sikajuoksu


Katse tulevaisuuteen.


Tässä vielä onnellista leikkiä talviturkiksissa.