Tänään sen sitten huomasimme, että Elliltä oli lähtenyt kolme hammasta. Alhaalta kaksi ja ylhäältä yksi. Isäntä oli eilen juuri kurkannut Ellin suuhun, mutta silloin oli vielä kaikki tallella. Yritimme etsiä niitä, mutta ei löytynyt. Eihän ne edes ole kuin millin parin mittaisia, löydä siinä sellaisia sitten kun muutenkin tarvitsisi pesofatin kokoisen suurennuslasin. Ilmankos Elliltä pääsi aamulla kauhea poru kun sille annettiin possunkorvanpala. Poru pääsi kun se ei sitä halunnut syödä, vaan se piti piilottaa eikä sopivaa paikkaa tuntunut löytyvän. Nostin sitten taas patjan kulmaa lattialla ja Elli ryömi sen alle piilottamaan luupsuaan. Huh kun helpotti, eikä kukaan tietenkään nähnyt minne se piilotettiin, eihän?


Kuva ei ole kovin hyvänlaatuinen, sillä Ellistä oli noloa kuvata moista. Isännän sormikin on ikävästi nessun päällä. Siitä kuitenkin näkee, että hampaita puuttuu.

Alhaalla vielä kuva palttoosta, jonka aiemmin tein. Kuvasta näkee kuinka tytsi on kasvanut ja palttoo uhkaa jäädä pieneksi. Tosin Elli ei siitä pahemmin perusta, parempikin kun jää pieneksi.