Tunnustan, sain tuunatun tunnustuksen.

Rillan ja Pepin emäntä, Annamari on lahjonut meitä taas blogitunnustuksella jota hän oli itse tuunannut.
Olen otettu, siis että murrepostatuksetko parhautta? Pitäiskö niitä lisätä? Ehkäpä, saas nähdä ;)

Blogitunnustus on tarkoitus jakaa viidelle inspiroivalle blogille, jossa on alle 200 tilaajaa/kirjautunutta.

No, mä en kyllä tiedä kenenkään tilaajamääriä. Ja yleensä jaan tällaiset tunnustukset vapaasti, eli kuka vaan haluaa napata tunnustuksen itselleen. Syystä, että en halua antaa kenellekkään paineita, että on pakko vastata tähän. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin haastaa ne viisi blogia, tosin ilman mitään paineita, eli ei oo pakko jossei taho. Ja edelleen kaikkien muidenkin vapaasti napattavissa. Tässäpä valitut (Annamarillehan en voinut laittaa, kun sain tämän häneltä) :

Ihmisiä mäyräkoirien nurkissa - Hauskoja ja älykkäitä tarinoita sekä ihmisen että mäyräkoiran kantilta.

Mäyräkoira Myrskyn pihapiiri - Ihanaisen koirulin kasvamista kohti aikuisuutta, koiran näkökulmasta.

Doris - Draamaa Doriksen tapaan, ihmisen näkökulmasta

Jahtimakkara - Uusi tuttavuus ja mä oon jo ihan myyty Pikku-Paavoon! Siis apuva, mikä lutu-mutunen.

Kättentöitä - Sitkeä ihminen, joka vaikeuksienkin keskellä jaksaa tehdä upeita käsitöitä. "Tänään on hyvämieli..." on parhautta!

 

Niin valitsin nuo ylläolevat ihmiset blogien takaa ihan siksi, että arvelen, että joka ihmisellä nyt ainakin jonkinlainen musamaku on ja se musamaku liittyy sitten  tähän Annamarin tuunaamaan osuuteen:

"Ja koska minä olen minä, niin pakkohan minun on tätäkin tunnustusta vähän tuunata. Hitsi. Olen nimittäin tykästynyt kovin Radio Aallon arki-iltaisin klo. 20 - 21 kuultavaa ohjelmaan, Happy hour, jossa soitetaan musiikkia aina yhden kuuntelijan kokoamalta biisilistalta. Olen usein ohjelman aikaan joko koirien kanssa lenkillä (napit korvissa) tai autossa. Olenkin ohjelman innoittamana monasti miettinyt, mitkä kappaleet valitsisin omalle soittolistalle. Joten päätin liittää tunnustukseen mukaan haasteen, jonka saa toki jättää myös toteuttamatta. "

Listaa viisi kappaletta, jotka haluaisit mukaan omalle soittolistallesi. Erittäin mukavaa olisi myös kuulla, miksi valitsit juuri kyseiset kappaleet.
 

No mähän en pahemmin radiota kuuntele, paitsi pakosta isännän autossa suomipoppia :(
Pelkäänpä ettei mun lista menis edes Radio Aallon happy hourista läpi ;)

1. Rammstein - Mein Herz Brennt

- yhteen aikaan tuli kuunneltua lähes pelkästään Rammsteinia. Autossakin oli varmaan kaks vuotta sama levy soittimessa yhtä kyytiä. Olin sen tehnyt Rammsteinin kolmen ekan levyn parhaimmista biiseista, ja tää oli ja on edelleen yksi parhaimpia biisejä ko. bändiltä. Tää saundi ja Till Lindemanin käskevä laulutyyli vetoavat edelleen. Vähän vastaava suomalainen versio on Ruoska.
- En löytänyt kunnon versiota tästä kappaleesta. tuppasivat olemaan bootlegeja tai covereita tai piirrettyjä. Niinpä saatte tuon "karaokeversion". Saa hoilata mukana ;)

2. Linkin Park - In The End

- Voicelta tuli joskus biisi Numb/encore, jonka he vetivät Jayz:n kanssa. Se kolahti aika kovaa. Joltain levyltä sitten löytyi tää In the End -biisi, joka kolahti vielä kovempaa. Voiko ihminen huutaa tuskaansa paremmin kuin Chester Bennington. In the end, it doesn't even matter...

3. Evanescence - Lithium

- henkeäsalpaava biisi. Jos mulla on tää levy autossa soimassa, niin aina kun tulee tää biisi, huomaan laulavani sitä ääneen, vaikkei ääneni edes riitä tähän! (niinkuin muuten ylläoleviakin), Kanssamatkustajat varokoot korviaan!

4. Nigthwish - Sleeping sun  

- samaa henkeäsalpaavuutta kuin Evanescencelläkin. Jos katsoo videon, niin se pitää olla se versio, missä ne on siellä entisaikojen sotatantereella haarniskoineen.

5. Korn - Comming Undone

- Tää oli se biisi, millä aloin tykkäämään Kornista. Tällä hetkellä on kuuntelussa Kornin uusin levy, jonka just ostin. Sieltä vois nostaa esiin sellasen biisin kuin Narsissistic Cannibal.

No onnistuinhan mä viimein upottamaan noi videot tonne. Kiitos Annamarin vinkin, kyllä se homma varmaan on aika samanlainen kuin bloggeerissakin. Jes, hyvä minä!

Annamarin listaltakin (ja ohi listan) löytyi sellaisia, mitä olen joskus nuoruudessani vähän kuunnellut. U2 oli joskus jopa suosikkini. Ja Dire Straitsiakin olen joskus hieman kuunnellut. Tuo Sinead O'connorin biisi on aikoinaan kolahtanut sisuksiini, hieno biisi.

Mut toi oma varsinainen lista, siihen vois vielä lisätä, että kuuntelen kyllä muunkinlaista musaa kuin tuo hevipohjainen.

David Guetta - Where them Girls (mäyräs) at
- sain pojulta synttärilahjaks levyn, ja tää piisi on siltä paras. Tämän kun pistää mp3:lle, napit korvaan ja lenkille, niin eiköhän jalka nouse reippaasti.

Madcon feat Ameerah - Freaky Like Me
- tää vaan on hyvä

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West
- tässä on vaan sitä jotain

Nordman - Djävul eller Gud
- Nordmannia kuuntelee isäntäkin sujuvasti autossa, jollei muuten päästä kuunneltavasta sopuun.

 

Lisäksi pitää vielä mainita:

Albinoni - Adagio
- sinfoniaa. Tää on aivan huippu kappale, en vaan oikein pysty sitä kuuntelemaan, sillä se soitettiin isäni hautajaisissa alkumusiikkina (isän lempikappale)

Ravel - Bolero
- sinfoniaa tämäkin. En tykkää erityisemmin katsella urheilua TV:stä. Poikkeuksena taitoluistelu jota saatan joskus katsoakin, se ei kuitenkaan ole välttämättömyys mulle. No tää biisi liittyy siihen siten, että tämä soi silloin tällöin jonkun luistelusuorituksen pohjana. Tämä vaan on. Hyvä!

 

No, hih, mä pistin tuon Boleron soimaan, ja poika tuli kysymään, että mikä pilipalimusiikki sulla NYT soi? Vastasin vaan, että tää liittyy tähän Annamarin haasteeseen :)